Invisningsbarhetsbehandling: Nu tillgänglig i Stockholm: En guide till Invisalign

13 mars 2023
Helen Johansson
invisalign stockholm

En effektiv behandlingsmetod

Om du letar efter ett effektivt sätt att räta ut dina tänder utan besväret och pinsamheten med traditionella tandställningar, behöver du inte leta längre än till Invisalign. Detta revolutionerande ortodontiska verktyg finns nu tillgängligt i Stockholm och kan ge dig ett vackert, rakt leende på nolltid. Men först ska vi ta en närmare titt på hur det fungerar.

image

En diskret tandreglering

Hur Invisalign fungerar
Invisalign fungerar med hjälp av tydliga plastjusteringsskenor som är skräddarsydda för att passa varje individs mun. Detta möjliggör en bekväm passform som passar perfekt runt tänderna. Varannan vecka byter patienterna ut sina aligners mot nya när tänderna långsamt flyttas in i position. Eftersom tandreglerna är tillverkade av klara material är de dessutom praktiskt taget osynliga när de bärs. Detta gör dem mycket mer diskreta än metallspännen och andra ortodontiska behandlingar.

En annan fördel med Invisalign är dess bekvämlighet jämfört med traditionella tandställningar. Med traditionella tandställningar måste patienterna besöka sin tandläkare med några veckors mellanrum för justeringar eller reparationer, men med Invisalign sker alla justeringar direkt i hemmet med varje ny uppsättning tandställning. Till skillnad från traditionella tandställningar som kräver speciella rengöringsverktyg och produkter för att hålla dem rena och fria från bakterieuppbyggnad, räcker det med att borsta och skölja dina Invisalign-justerare för att hålla dem rena och redo att användas!

Slutligen är en annan bra egenskap hos Invisalign att den kan slutföras på så lite som 12 månader! Det stämmer – på bara ett år kan du få det perfekta leendet som du alltid har drömt om! Med en traditionell tandställning kan denna process dock ta upp till tre år beroende på hur allvarligt fallet är, så med Invisalign kan du uppnå resultat snabbare!

Om du letar efter ett effektivt sätt att räta ut dina tänder utan besväret och pinsamheten med metallspännen eller andra ortodontiska behandlingar så behöver du inte leta längre än till Invisalign! Denna revolutionerande ortodontiska behandling finns nu tillgänglig i Stockholm och kan ge dig ett vackert leende snabbt och bekvämt. Med sina skräddarsydda, formgjutna, klara plastjusterare som är praktiskt taget osynliga när de bärs och sin snabba behandlingstid – vad mer kan du önska dig? Kontakta din lokala tandläkare idag för att få veta mer om hur Invisalign kan hjälpa dig att få det perfekta leendet du förtjänar! Tack för att du läste!

Fler nyheter